Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2012 13:40 - Автоматични врати
Автор: interiornivratisofia Категория: Бизнес   
Прочетен: 2171 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.12.2012 08:35


Ние вече говорихме за така наречената и говори за противопожарни врати. По това време тя ще бъде за автоматични врати. Ние, гражданите, най-често тези врати в метрото автомобили или пред големи хотели и супермаркети. Но по принцип никой не се притеснява да се създаде автоматична врата и . Въпреки че, честно казано, тази статия - вероятно за ръководителите на дружествата, и други притежатели на офис . От друга страна, ние също се пише за ремонт на всички, които вършат. Или планира да направи. И без значение, където ще се проведе този ремонт - у дома или на работното място.

По този начин, автоматични врати са:

    Плъзгащи - плосък, ъглов, с форма на полукръг и кръгли;
    наклон плъзгаща;
    люлка;
    сгъване;
    Revolver (или скучно).

Според експерти, в нашата страна са най-често се използват първите три от тези видове на автоматични плъзгащи се врати, наклон, плъзгащи се и люлеенето. На тези врати, те ни казаха.

Плъзгащи автоматични врати

Най-често срещаният и функционалния тип на автоматични врати - плъзгащи се. Че те често могат да се видят в хотели, летища, гари, в супермаркетите: Основното изискване при избора на вратата - имате нужда от пространство за преместване на листа, за да се плъзне освен настрани. В допълнение, има един вид автоматични плъзгащи се врати - врати antipanikovymi панти, които се препоръчват да се постави на аварийните изходи. В нормален режим, те работят като редовни плъзгащи се врати. Но ако натиснете бутона на затвора от вътрешната страна (в случай на пожар, например), те веднага се отвори като нормална врата на панти. И тогава можете ръчно да натиснете максималната възможно ширина. Също така, можете да отворите тези врати, като например топлина, или да направим къщата-големи предмети. Въпреки това, цената на вратите от този тип е около 40% по-висока от цената на подобни големи конвенционални плъзгащи се врати.

Автоматични плъзгащи се врата диск TORMAX TEP
Плъзгаща се врата с устройство TORMAX TEP

Понякога са кръгли, с форма на полукръг) и ъглов дизайн на плъзгащи автоматични врати, но само под формата на екзотика. И те ще струват повече от един апартамент, автоматични врати. Ами около врата изглежда много впечатляващо, въпреки че той е 2-3 пъти по-скъпи, отколкото плосък. Ъгълът може да украсят фасадата на всяка сграда. Покачване на ценовите спрямо плоския врата, малко - 10-15%.

Полукръгла плъзгаща автоматична задвижка врата и ъглови TORMAX TEP автоматично задвижване на вратата TORMAX Picdor,
Полукръгла врата, диск TORMAX TEP (вляво)
Ъглов плъзгаща се врата TORMAX Picdor (вдясно)

И плъзгащи автоматични врати

Те са подредени както следва: две крила, монтирани на върха на Ротари конзоли задвижване, оста на въртене е извън равнината на листа. Специален набор релси в пода (квадратна скоба с дъга, нарязан на 1/4 кръг). Ширина на пътеката с използването на наклон плъзгащи се врати по-малко от широчината на отвора само 300-400 мм и може да достигне 100-200 см.

Тези врати са идеални, например, за монтаж в тесни отвори, защото клапаните трябва да работят малко пространство (ширина и дълбочина). Освен това, ако внезапно изключите захранването, на затвора може да се отвори от вътрешната страна на ръка (което означава, че почти работи като редовни врати на панти). Въпреки това, тези врати са по-скъпи от конвенционалните плъзгащи се врати за около 30-50%.

Диаметър автоматични врати

Тези автоматични врати обикновено се въведе, когато няма начин за инсталиране на автоматична плъзгаща врата. Между другото, диск за автоматични врати дават възможност за бързо и сравнително евтино за автоматизиране на съществуващи летящи врати. В този случай вратата може да се отваря навътре и навън, наляво и надясно. Един диск може да бъде инсталиран и крилото на вратата, и на горния праг, а дори и под пода. Люлеещи се врати могат да бъдат едно-или двукрило изпълнение. Според експерти, основният недостатък на суинг дизайн - вратата трябва да има свободно пространство за .

Двойни врати на панти с автоматично устройство TORMAX ЗУТ и автоматична врата люлка компания Albitek
Вход. 4 двойни врати на панти с задвижки
TORMAX TDA със система за дистанционно управление (вляво)
Двукрила летяща врата автоматично. Компанията (вдясно)

Освен това, както казахме, има сгъваеми автоматични врати. Тези врати се използват главно като вътрешни стени в стаи, където искате добра звукоизолация. Автоматичен сгъваем дизайн врата - отнема повече време и скъпо, отколкото плоски плъзгащи се или на панти врата. И за да направи такава конструкция е по-евтино, повечето производители на автоматични врати предлагат стандартни размери от сгъваеми врати. Следователно, разликата трябва, разбира се, отговаря на желания размер на вратата.

И все пак има револвиращи (възобновяеми) автоматични врати. В зависимост от диаметъра на въртящата се врата може да има две, три и дори четири врати. Диаметърът на врата - от 2 до 6 метра. Въртяща се врата - най-скъпият проект в условията на производство и монтаж. От друга страна, то напълно решава проблема за защита на помещенията срещу течение, прах и мръсотия. И това е много здрава и надеждна: трае най-малко 15-20 години.

Revolver (скучно), автоматични врати
Revolver (скучно), автоматични врати

Как се правят и колко ще струва?

Автоматичните врати са винаги се правят по поръчка. Ето защо, като правило, цената на автоматична врата се състои на цените и ценовите структури вратата автоматично задвижване. Вратата за изграждането на плъзгащи се врати обикновено са изработени от алуминий и стъкло, въпреки че могат да бъдат направени от бронирани материали - стомана и бронирани стъкла. Алуминиева рамка може да се боядисва, анодизиран или изработени от неръждаема стомана. Профили за външни врати трябва да бъде достатъчно твърда, за да издържа на натоварване от вятър врати. За щори, интериорни врати обикновено се закалено стъкло или ламинирано стъкло тип.

Какви са минималните изисквания за извършване на автоматична трансмисия за вратата, монтират, например, в офиса? Тук е стандартен набор от функции: автоматична скоростна кутия трябва да се осигури плавно и тихо отваряне и затваряне на врати, като на два сензора като активатори на откритие, един fotoelementnuyu чифт за обратна близост и контролния панел.

Така че, автоматична плъзгаща се врата с задвижване на врати от студен профил стъкло и триплекс вид днес е от 3500 до 5600 долара (без инсталация). На външната врата с остъклени врати, с електромагнитно заключване, две радари (или инфрачервени сензори), fotoelementnoy чифт и на контролния панел, не, но оборудвани с достъп контрол (т.е., всички на врата и позволява на всички изпуснати), ще струва в диапазона 4000-7000 долара. А врата, оборудвана с устройство за контрол на достъпа, отидете в съответствие с цената на тези устройства.

В допълнение, устройствата могат да бъдат свързани с модерна система на противопожарни аларми, броячи на движението на хора и др. Автоматична плъзгаща се врата с устройство от този клас ще струва $ 4.000 до $ 8.000.

Системи за автоматизация за летящи врати могат да се класифицират по два параметъра: стреса, на който те се изчисляват (за вътрешни, външни врати и балистични), както и въз основа на (електро-механични и хидравлични). В допълнение, ние вече споменахме, че това устройство може да бъде поставен на почти всички съществуващи врати суинг.

Съвременната люлка кара най-вече - Електро. Те работят почти безшумно. Пускане в експлоатация, настройка и поддръжка се извършват от софтуер. Цена автоматичен контрол за летящи врати - от 1300 до 2200 долара.

Е, може би, защото днес. И последното парче съвет: не се опитвайте да инсталирате автоматична врата, в противен случай тя вероятно ще сладко или pognetsya нещо, и след това трябва да плащат за ремонт, а след това корпоративна събрание. Но качествено специалистите инсталирана автоматична врата не само ще направят на входа на вашия дом или офис по-удобно, но също така да му дадете по-модерен вид.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratisofia
Категория: Бизнес
Прочетен: 98147
Постинги: 32
Коментари: 4
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930