Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2012 13:48 - Търсене на работа в чужбина - как да намерим работа по-бързо
Автор: interiornivratisofia Категория: Бизнес   
Прочетен: 2290 Коментари: 1 Гласове:
-1

Последна промяна: 05.06.2012 18:07


Търсене на работа в чужбина - непредвидим процес. Понякога заетост е въпрос на дни, но дори квалифицирана и в търсенето на пазара не е имунизиран към специалист, които могат да бъдат изразходвани по време на работа няколко седмици или дори месеци.

Разбира се, има много фактори, които оказват влияние върху ситуацията на пазара на труда, но в най-първата стъпка е да се положат всички възможни усилия, за да открие. Така че, опитайте се да разбера какво би могло да бъде причина за продължително търсене на работа в чужда страна.


Първата причина. Липсата на ресурси инвестира.
Преди всичко, ние говорим за това време и усилия, прекарано на работното място, не могат да бъдат много. В края на краищата, често е ограничена до кандидати, които са пуснати на обобщение на тематичните сайтове, и пасивно да чакат отговор на работодателя. Въпреки това, практиката показва, че това не е достатъчно. Необходимо е за чужбина, не само да постоянно да отидете до всички възможни портали от работата, но също така да посетите на портали на агенции за набиране на персонал и просто обекти на потенциални работодатели, тъй като много работодатели поставят свободни работни места за корпоративни уеб сайтове, без помощта на подбор на персонал и работни площадки. След като изпратите автобиография и мотивационно писмо на компанията, бъдете сигурни, да се обади след няколко дни и попитайте за резултата при работа в чужбина.


Втората причина. Прекомерните изисквания
Бъдете реалисти! Разбира се, ние не говорим за това, което трябваше да се съгласи с всяко предложение. Оценете себе си трябва. Въпреки това, той трябва да се вземат предвид, първо, сегашната икономическа ситуация и голям брой на кандидатите, оценка, като по този начин сумата, която работодателят е наистина готови да платят за специалист. И на второ място, е необходимо да се прецени собствените си възможности за здравеопазване - те позволяват да се класират за желаната от вас позиция?

Причината за третото. Разбираемостта на кандидата.
Заявител заявителя борби. Някой каза, че един месец - това е дълго време за търсене, и някой харчи за приемането на решение за най-малко шест месеца. Това, разбира се, най-вече за върховете и високо квалифицирани специалисти на работа в чужбина. Те често отдават повече значение ниво позиция и перспективите на дружеството. В такива случаи, заявителят може да си позволи да изглежда дълга и упорита работа. Някои от кандидатите са доста придирчиви в предпочитанията си, докато други не са готови да напуснат, дори и необичани и носи желаната работа и доходи, "седни" на кризата. Но какво, ако кризата не се разглежда като пречка за изпълнението на планове за професионално развитие, както и възможност за нов поглед към бъдещето? Страхът от риска, никога не трябва да изместват вниманието възможности и възможностите, които са свързани с придобиването на нови преживявания и развитие.

Причината за четвъртото. Разбираемостта на работодателя.
По време на криза, пазарът на труда е пълен с акроними специалисти, така че работодателите са затегнали изискванията за кандидати за паралелно намаляване на заплатите. Така че имате конкуренти, както и повече усилия, за да отговарят на новите изисквания.

Успехът на работата зависи от много фактори: професионализъм и опит на кандидата на личните предпочитания на персонала от ситуацията на пазара на труда ... И не се опитвай да се побере в рамките на съществуващите стереотипи. И, разбира се, никога не се откажат. Не забравяйте, че дори и в най-трудните времена е вакантно място за работа зад граница, и необходимостта от добри снимки. Professional с грамотен подход към търсенето, могат да намерят работа някога!



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kstanishev - добре де...
24.07.2014 20:43
Можеше ли поне да оправите превода? То е очеизвадно, че сте взели статия от английски да кажем и сте я минали през Google Translator, но да бяхте го пооправили малко, за да може да се чете?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratisofia
Категория: Бизнес
Прочетен: 98166
Постинги: 32
Коментари: 4
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930