Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2012 20:33 - Какво да търсим при покупка на стоманена врата
Автор: interiornivratisofia Категория: Бизнес   
Прочетен: 1397 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.12.2012 08:27


Какво да търсите при покупка на стоманена врата

Избор на стоманена врата в началото на специално внимание трябва да се обърне параметър на звукоизолация. Основното нещо - уплътнения. Вероятно сте имали ПВЦ дограма. Една от техните основни предимства - звукоизолация.

Само не забравяйте, че това е достатъчно, за да се вдигне малко за вентилация прозорец, а вие сте в първите моменти glohnu звуци, които мият над вас. Че да се прави това? IGU (с редки изключения), профила прозорец не пълни, в допълнение на въздуха. Шумоизолиращи PVC прозорци добре се постига чрез рамката и крилото прозорци. Не трябва да има навсякъде, а голяма дупка между къщата и улицата. Някои внимание трябва да се обърне на уплътнението на вратата.

Не трябва да се справят с тези, които ви продават с определено качество на продукта, като само важна, по тяхно мнение, документът.

- Първо, сегашното ниво на печатарско оборудване е възможно да се сложи произволен брой на пломбите и емблеми.

- Второ, не всеки може да се разграничи здравен сертификат, който е написан на италиански, от настоящия сертификат стоманена врата.

- Както и, които можете да докажете, че една красива Сертификатът има нещо общо с предната врата ти даде?

- Ако през тази стоманена врата, която се инсталира ще чуете всичко, тогава не ви красива хартия не е спокоен.

На следващ етап, декорация на стоманената врата. Това е, всичко зависи от вашите възможности и желания.

Днес има голям брой оферти. Тя трябва да бъде с доста близо поглед на всички на врати проби входни, които са представени на изложбата, и много внимателно погледнете на предните дизайн на вратите, които са представени на изложбата, и то е необходимо да се изисква, че вратите са изложени по-лошо.

Тогава един "капан", а по-скоро голям. Тук основното нещо, което ви донесе точно това, което първоначално е бил показан на изложението. Уви, никой не може да гарантира пълно съвпадение на структурата и цветовете на декора, ако сте поръчали плоскост, покрита с естествен фурнир или масивно дърво.

Повечето от фирмите, които се занимават с вратите, а не се произвеждат модели на стоманени врати и ги поръчате от другите. Следователно, те са една и съща ситуация заложник, което сте. Тегло защото панела на вратата на местното производство ", на коляното приложение" технология. Повечето от фасадни врати все още остават доста ниско качество.

И накрая, нека да говорим за различни части: условия на плащане, срокове на производство, гаранционен и цена. Това трябва да бъде ясно в договора за доставка на продуктите, които ние ще Ви посъветва да прочете, преди да се подпишете. Мениджър ще трябва да изчислите стойността на всички врати и да се определят по-подробно какво и колко. Всичко трябва да бъде подробно и количествено. В противен случай, вие купувате "прасе си парите". Доста често, има моменти, че мениджърът не могат да бъдат държани отговорни за измерване на стоманени врати. След това се случва, когато клиентите неправилно посочете планираната нивото на пода, не се отказвайте да бъдат частично демонтирани тапицерия при измерване. Тя може да бъде трудно да се предскаже последствията от премахването на старата врата и има частично унищожаване на страничните стени на отваряне на вратата.

В такива случаи, дружеството не може да бъде държан отговорен за пълно съвпадение на размера на отваряне и в рамката на вратата. За тази цел, след като договорът е подписан колеги. Един от копия, водени от клиента. За да се избегне такова объркване, ние препоръчваме Ви да прочетете внимателно всички доста хартия, която ще ви бъде дадена на етикета.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratisofia
Категория: Бизнес
Прочетен: 97166
Постинги: 32
Коментари: 4
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031