Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2013 13:50 - Интериорни врати София - лидер в продажбите
Автор: interiornivratisofia Категория: Бизнес   
Прочетен: 2183 Коментари: 0 Гласове:
1



Интериорни врати София - лидер в продажбите

Повечето хора ценят своето здраве и това на техните близки, така че се опитват да направят дома си и работната среда, толкова безопасни, колкото е възможно. Търсят хармония в стаята си между мебели и врати, които им дават моралното и физическото здраве. Тези изисквания са изпълнени от всички продукти София, защото тя е направена от естествени материали, които са безопасни за живота.
image
София вратата неколкократно преминали сертифициране на качеството в съответствие с европейските стандарти, което позволи на компанията да разшири хоризонтите на техните доставки не само в България, но и в чужбина. Вътрешните врати София спечели на отношение и доверие на много клиенти поради много години опит на пазара, които води в на световна класа качество продукт е получена, му работа създаване на приятелски екип на професионални художници и дизайнери, които поставят на всеки продукт си любов и грижи.

Чрез поддържането на старите традиции на интериорни врати, както и постоянното въвеждане на иновационни технологии и използването на модерно оборудване позволява на компанията само за да увеличат продажбите си оборот. Sophia врати заслужават специално внимание, като продукт, технически коректно конструирани, който има оригинален дизайн - това е предимство пред своите конкуренти. Интериорни врати София лесни за инсталиране, отнема повече от няколко часа, и са практични и издръжливи в експлоатация.

Гаранция за дървени произведения за вратите София до три години, но в действителност при нормални условия, тези врати може да продължи повече от петнадесет години. Материалът, използван за врати от дърво, естествен фурнир и ламинат. Тройната покритие, като врати Дариан Porte защитава вратата Sophia от механични повреди и проникването на ултравиолетови лъчи, което позволява на повърхността да запази оригиналния си вид в продължение на много години. Продължаване на това може да се намери в "Италианските тенденции на българския пазар".



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratisofia
Категория: Бизнес
Прочетен: 98156
Постинги: 32
Коментари: 4
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930