Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2013 09:07 - Пътеводител в света на интериорните врати
Автор: interiornivratisofia Категория: Бизнес   
Прочетен: 1304 Коментари: 0 Гласове:
1



В съвременния пазар са интериорни врати в огромен диапазон. Друго нещо е, че ние не винаги имат точна, пълна информация за характеристиките на тези продукти, така че купувачите, избора на интериорни врати, често правят грешки. За да предлагаме качествени продукти придобити и напълно отговарят на Вашите изисквания, е необходимо да се има предвид някаква информация.
На дърво

Дърва за много векове една от най-популярните материали, използвани за производството на прозорци и врати. Wood има много оперативни предимства: той е здравословен и топлоизолация производителност, лесна поддръжка, широка гама от решения цвят и текстура и т.н. Тези малки недостатъци, които някога са били характерни за дърво, модерни производители са успешно отстранени с помощта на най-новите технологии обработка: сушене, импрегниране, полиране, тониране. В резултат, модерни дървени интериорни врати безопасно да се нарече модел на надеждност, стил и качество.
Елементи на интериорни врати

Всяко вътрешно вратата се състои от определени елементи. От характеристиките на всеки един от тях, как те се вписват перфектно един с друг, и ще зависи от крайния резултат.

Box. Е структура на дълготрайните профили на врати, който е прикрепен на листа. Door кутия - две колони и греда. Тези части обикновено са изработени от фурнировани дървени ламели, MDF или масив. Първите два се характеризират с висока устойчивост на температурни промени и влага.

Крилото на вратата. Подвижна част от рамката на вратата, която се отваря и затваря отвора в стената. Modern крилото на вратата може да бъде гладка, тъп, плоски или надигнати панели (плочи от дървесни частици или фурнир MDF, масивна дървесина), с врязвания под стъклото, решетки в различни проекти.

Trims. Има елементи, които покриват фугите между рамката и крилото на вратата. Обикновено направени от шперплат, MDF или масивно дърво. Са плоски, полукръгли или къдрава. Можете да намерите фактури или телескопични обвивки с крила, което ви позволява да ги вмъкнете в полето.

Аксесоари. В тази група на врати елементи включват брави, дръжки, панти, уплътнения, стъкло. Нека разгледаме всяка точка по-подробно.

    Castles. Отговорен за блокиране отвора на вратата. Купувачите могат да избират между брави ключови лост цилиндър тоалетна капаче. Защити може да се направи с различни облицовки, обикновено използвам матирана или гланцирана хром, лъскав месинг.

    Дръжки. Изборът на дръжката на вратата, опитайте се да се даде предимство на модели, които съвпадат с цвета, с нотка на мебелния дизайн - с декор врата. Обърнете внимание на марката и качеството. Не заслужава да бъде спасен по дръжките, заради тъмната или пилинг елемент вратата значително развалят общата картина.

    Loop. Отговорен за фиксиране на платното върху кутията. Може да бъде видимо и невидимо. В последния случай, ако вериги са монтирани над и под Мрежата, че е възможно да се обърне на дизайна, вратата се отваря независими. Най-хармоничен външен електрически вериги, ако са направени в един цвят с ключалка.

    Уплътнители. Компетентен монтаж в кутията подобрява звука единица изолация вратата. Обикновено уплътнения са монтирани по периметъра на касата на вратата в завода. Висококачествени продукти от този тип не само допринасят за изолацията стая, но и значително намалява проникването на прах в помещението, предотвратяване думкане на кутията платното, която ви позволява да се изключи почти безшумен.

    Стъкло. Очила в интериорните врати изпълняват декоративна функция, но освен, че са допринесли за по-добре осветените коридори. Стъклото може да бъде непрозрачна, прозрачни, цветни и бели, закалени и просто, с матово модел и вложки цвят.

Видове врати и посоката на отваряне

dveriPo интериорен дизайн характеристики всички врати проекти могат да бъдат разделени в няколко основни типа:

 - Blank (обикновен);
 - Opaque правоъгълна рамка;
 - Ясно правоъгълна рамка;
 - С дълга стъкло;
 - Opaque слепи мрежа
 - С прозрачно стъкло.

Основните видове отваряне:

 - Ставен двойна врата;
 - Odnopolnye люлка;
 - Плъзгащи в откриването стена;
 - Плъзгащи на стената;
 - "Book";
 - В зависимост от типа на салон вратата (крилото може да се отвори от двете страни на отвора).

Важно е правилно да идентифицира по посока на отварянето. Необходимо е да се изправи пред вратата и дръпнете вратата самата листа, ако се окаже, след откриването в дясно, посока - право, ако левият - наляво. Не забравяйте, че в европейските страни е вярно точно обратното: там е при определяне на посоката на отваряне на вратата се отблъсна.

И накрая, по отношение на размери. Производители се събират вратата на стандартизирани размери. Ако говорим за европейските стандарти, размера на вратите е 600-700-800-900 мм ширина и 2100 височина. Руските размери са малко по-различни: от времето на Съветския съюз имаме вратата височина 2000 mm.
Характеристиките на производството на интериорни врати

Модерните интериорни врати се характеризират с привлекателен външен вид, отлични резултати, които се дължат на особеностите на производство, който включва няколко етапа. Най-важното от гледна точка на потребителя, са фазите на смилане, тониране и боядисване.

Шлайфане етап ни позволява да се даде на повърхността на полето и обжалване плат гладкост. Обикновено процеса на полиране включва много етапи, които могат да бъдат комбинирани с грунд стъпка преди по-нататъшно тонизиращо картини, лак покритие на всички компоненти на врати.

Стъпка тонизиращо и лак в комбинация с полиране - най-деликатна. Ако на този етап, производителят е извършил всички грешки, пропуски, купувачът ще ги видим с просто око. На повърхността на всички компоненти на вратата се прилага, два или повече слоя лак, за да затворите порите на дърво, за да се защити продукта от влага.
Типология на врати

Актуални модели на интериорни врати, в допълнение към основната си функция и може да носи няколко допълнителни. Помислете за най-интересните опции.

Огнеупорни врати. Задачата на тези врати - защита на помещенията от пряка пожар, както и прекъсване на дим за определен период от време. В зависимост от този интервал вратата може да бъде разделен на няколко класа резистентност - 30, 60, 90, 120-та минута. Въпреки това, ако ние говорим за интериорни врати, изпитването на открит огън не превишава 30 минути.

Шумопотискане вратата. Допълнителна звукоизолация на вътрешна врата - значително предимство. Дори обикновените модели се характеризират с висока степен на шумоизолация - 10/12 db. Има модели, намаляване на шума може да достигне до 22/25 DB - е по-дебели панели на вратите с вътрешен пълнеж от синтетични влакна, перфорирано ПДЧ, с автоматична каучук праг.
Грижа за интериорни врати

dveriKakuyu качеството врата интериор бихте избрали, живота му ще зависи от това колко добре се грижи за дизайн на вратите.

Почистване на вратата се основава на някои основни принципи. Само трябва да се използват специални вещества (много средства, които се продават в магазините, може да увреди лак врата). Най-простото решение: смес от чешмяна вода и алкохол в съотношение 9:1.

Не забравяйте периодично да проверява вратата. На всеки две години трябва да се разгледа внимателно работата на всички нейни компоненти (панти, брави). Желателно е да се премахне кърпа за почистване на канали с вериги, които могат да се справят полу-автоматично грес. Ако е необходимо, на електрически вериги трябва да бъдат коригирани. Ключалки на вратите следва също понякога стреля, разглобявате, за смазване на всички компоненти.

Като се има предвид, че средната продължителност на живота на вътрешна врата е около 30-40 години, понякога да бъдат заменени прозорци, дръжки, уплътнения в кутията, може да се наложи повторно полиране на всички елементи на вратата.

Следвайте тези прости правила и интериорни врати ще ви зарадва с отличното си представяне и характеристики на модела, в продължение на много години.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratisofia
Категория: Бизнес
Прочетен: 98177
Постинги: 32
Коментари: 4
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930