Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2013 11:09 - Заключване за врати
Автор: interiornivratisofia Категория: Бизнес   
Прочетен: 1079 Коментари: 0 Гласове:
0



Вратата - това е един вид "лицето" на дома и гаранция за имунитет. Но в същото време , достатъчно странно , мислейки за подобрения в дома си , ние имаме предвид стенните облицовки , настилките , мебелировката, и само като последна инстанция - вратата. И често те стават резерв от спестявания под ремонт на жилището . Междувременно статистиката разочароващи : Само от началото на 2008 г. Руската МВР регистрирани кражба на близо един милион , една трета от които - с проникването на взлом .
С цел да се вземе приличен дизайн отпред , струва си , знаейки, че в България да се класифицират врати на 13 класове крадец . От една страна, най- ненадеждни ( интериорни врати ) , с най-високите , тринадесети , предназначени за големи касите им. Нормална вратата на апартамента маркирани, като правило, 4-ти клас , толкова по-висока категория , по-скъп продукт ще бъде. Очевидно е, че изборът трябва да се обърне сериозно внимание на този параметър , които следва да бъдат отразени в информационния лист .
imageВ България най-широко използваните стоманени врати . Естествено е - металът е издръжлив, надежден , издръжлив . Правилното извършване на метална конструкция създава сериозна нарушители бариера. Въпреки това, практиката показва, че вратата е изработена от масивно дърво или качествена профила на полимера е не само естетически, но и най-малко не отстъпва на стандартните стоманени врати за икономиката на здравина и издръжливост . Днес тези устройства, доставени от двете чуждестранни и местни фирми, са на мода отново.
Но не толкова материала, от който на вратата е изработена от колко замъка днес е най-новата и най-надежден бастион в началото на нашата сигурност . Да бъдеш като бравите устройство за безопасност също са разделени в класове - на способността да устои на напукване и механични надеждност.
Естествено , доверието трябва заключите като сертификат, който потвърждава класата . Това ще решат на предназначението на изделието , и да изберете най-добрият вариант .
Днес , някои производители на брави и врати , дори в пъти надвишава изискванията на българския ГОСТ . Например, замъците на немската фирма SIEGENIA AUBI ( водещ производител в света на бравите с марката КФВ и фитинги прозорец) превишава надеждността на четвъртия клас повече от два пъти . Гарантирана брой цикли те са - 250 000 . Това означава, че дори ако приемем, че на ден се прави на 10 цикъла , този механизъм ще работи без проблеми за около 70 години!
Сравнително наскоро, че са " замъци на бъдещето" , оборудвани с така наречения " електронен ключ " - специална карта . Сега те са все по-често , особено в все по-популярни системи на "умни домове " . Предимствата на такива електронни " джаджи " не само в чертите на пълно компютризиране на жилищата , но и висока надеждност. Например, заключване Genius , разработен от SIEGENIA AUBI , се състои от mnogozapornogo замък, електромеханично устройство. Отваря от радио или инфрачервен сигнал. При липса на електричество с ключ.
Има още по- разширени опции , отключва пръстите домакин . За да отворите вратата , просто трябва да се лесно да се допре до четеца свързан с електронната система на признаване. Отпечатъкът е призната от приемащата собственост и затварянето на вратата . В този случай , вграденият в контролния панел на крилото дори не се нуждаят от отделен вериги отчитане . За работата на устройството е доста сложи пред вратата на Genius кабел тип B.
Този замък със сигурност не е евтино , но ако си спомняте , че "ключ " може да бъде нито загуби , нито откраднати , цената не може да бъде прекалено . В края на краищата , евтинте врати не могат да бъдат много добри - народната мъдрост , доказана в продължение на векове , уви, не е остаряла . И колкото повече се инвестира в собствената си сигурност , по-ниският потенциалните загуби ще страдат !



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratisofia
Категория: Бизнес
Прочетен: 98083
Постинги: 32
Коментари: 4
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930