Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2012 13:09 - Врати енциклопедия
Автор: interiornivratisofia Категория: Други   
Прочетен: 1043 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.05.2012 18:45


Врати енциклопедия

Измервания на входната врата
"Измервания на входни врати, не е тайна, че врати днес не са само лист от метал, за които трябва непременно да бъде втората врата. Съвременните метални врати - истински шедьовър, защото използва разнообразие от довършителни материали, и най-важното е, че вратите са оборудвани с шумоизолация и топлоизолация. Но, за да направи инсталация на тези врати трябва да имат някакъв опит.

Тъй като предните размери на вратите могат да бъдат много различни, а не всички стандартни врати. И, за да могат правилно премахване на измерванията трябва да бъдат взети под внимание, че старата врата, за да бъдат демонтирани. Съответно това означава, че на известно разстояние. Също така имайте предвид на всички строителни материали, построени помещения, тъй като това ще помогне да се разбере на какъв етап на монтаж на нова врата ще се използва.
В този случай метална врата размери могат да бъдат много различни, така че няма проблеми.
 

Изкуствено състарени интериорни врати
Изкуствено състарени интериорни врати. Без значение колко пъти са се променили, без значение какви стилове и модни тенденции не стана популярна в модата винаги е стар.


Врати в стила на реколта се радва на популярност сред клиентите, което се дължи на факта, че тази област е един от приоритетите в съвременната мода. "Възраст" интериорни врати, както и допълване на извънредно проект пръскачки, както и класическа атмосфера на стаята.
Изкуствено възраст врати - вратите, които са получили признание от първия момент на появата си в света на вратата, се превръща в най-сложен отговор на желанията на интериора, с което в уюта на хармония, красота и изисканост на дома

 
Плъзгащите се врати - да спестите място.
Плъзгащи врати или врата купе, да даде нов подход за решаване на проблема на дистрибуция и спестяване на пространство, като предлага алтернатива на конвенционалните и сгъваеми врати. Door Coupe - вариант на плъзгащи се врати, които се правят по поръчка. Това име отговаря на дизайна на механизъм на отваряне на вратите. Те не изискват допълнително пространство, за да ги отворите. Вратите могат да бъдат направени под формата на извити елементи от интериора. Особено на мода сега са лесни плъзгащи се врати в японски стил ("Shoji").


Те са монтирани в двата жилищни, както и в офиси. Може да се инсталира в съблекалнята, офис, в басейна. Помощ изолира кухнята, килера или тераса от хола или спалнята. Обхват на плъзгащи се врати е практически неограничен: те могат да се видят в хотели, летища, гари, супермаркети и други обществени сгради с големи потоци от хора, където на основните изисквания за вратите са на висока пропускателна способност и способността да се премине от най-натоварените ръце.

 
Врати със специално предназначение

Входни врати със  Специално предназначение Pomimo широк търсенето висококачествени врати в жилищни и бизнес употреба, напреднали безопасност дизайн успешна инсталация на специализирани закрити и охраняеми обекти.
За да включите този тип на защитни структури в клетките за съхранение на оръжие и изграждането на помещения за защита на пари в брой.

Тези метални врати се използват за монтаж в специални области - оръжейни помещения или камери за съхранение на имущество - и отговарят на всички необходими изисквания за условията на разполагане на оръжия.

Модели на тези врати имат много специфична структура: извън създаде солидна крилото на вратата (обикновено се прави от две стоманени листове), и вътре е специален решетеста врата.





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratisofia
Категория: Бизнес
Прочетен: 98125
Постинги: 32
Коментари: 4
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930