Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2012 17:39 - Избор на под интериорни врати
Автор: interiornivratisofia Категория: Други   
Прочетен: 1797 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.06.2012 12:05


Изборът на интериорен дизайн, мебели, тонални стена, цветни етажа решения мебели и врати, и други неща в дома си, тя е чисто лични предпочитания на всеки, редят на опашка домовете си за интериорни врати.
Но все още има някои канони и правила в интериорите, които се използват в тяхната работа, дизайнери и архитекти.

Става дума за комбинация на цвета и стила на тези или други интериорни елементи. В този случай се отнася до избора на подови настилки и врати. Всеки е запознат с теорията на комбинациите от цветове (особено жените), основните неща в ежедневна употреба, в съчетание на цветовете в облеклото, дали това да бъде един бизнес костюм или една рокля лятото, стила на обувката се приближава някои дрехи.

Голяма Същото се наблюдава и при избора на подови настилки и интериорни врати.
При избора на подови настилки и врати трябва да имат представителство в интериора, че искате да видите в такъв стил на мебели, врати, стенни цвят. Има три основни възможности за избор на цветове в интериора:

Най-честият начин, когато интериорните врати са малко по-тъмно или по-лек от противоположния пол, в този случай се препоръчва, че вратата ще се комбинират с мебели, както по стил и цвят.
Предлага се също да се сложи первази около района, в тон на врати. В същото време в интериора става "окончателност."


Във втората версия на играта на контраста (черно - бял), и така нататък. Това е задължителен да отидете като мебели и цветовата схема на вашите стени. Като пример, тъмните стени - леки интериорни врати в този етаж може да бъде 1/3 цвят на вашия интериор, което може на свой ред се свързват с нещо като вариант на завеси, декорации, мебели и др. Или просто да комбинирате цвета на стените, но да бъде с различен цвят. Например, кафяви обувки и сив костюм.

Най-екстравагантен начин на игра при сливането на цвета на врати и стени с етажа се препоръчва да се постави в светлината на контраста с цвета на преден план.
По принцип изборът на врати и подови настилки не е необходимо да бъдат пряко свързани. Разнообразие от интериорни решения премахва строги критерии. Например, ако ние използваме подови плочки, вратата може да е дървена и пластмасова или стъкло в алуминиев профил. Дори ако на дървения под, вратата не е задължително една и съща текстура и още повече цветове.
  Най-важното нещо при избора на врати и подови настилки да се разгледа визуална съвместимост, остана с една терена. Това е, ако бъдат избрани за интериорни студени цветове, подови настилки, например, можете да изберете цвят венге, което е много добре с избелен дъб. В същото време на вратата в никакъв случай не трябва да бъдат топли цветове. Също е вярно: за подови топли цветове, за да бъдат избрани и топли тонове на вратата. Комбинацията от студа с топли нюанси само от професионалисти за изграждане на този баланс е много трудно при избор и комбинация на интериорни врати, така че то най-добре е да не рискувам. Качват в една и съща клавишна комбинация е по-лесно да не бъдат объркани. Показани са примери за комбинации от врати и подове в интериора. Успех на вас ремонт!



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratisofia
Категория: Бизнес
Прочетен: 98165
Постинги: 32
Коментари: 4
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930