Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2013 17:18 - Интериорните врати са различни, проблем в избора?
Автор: interiornivratisofia Категория: Други   
Прочетен: 2211 Коментари: 0 Гласове:
0



Интериорните врати са различни. Според Борман Комерс, проблемът понякога опира и до огромния избор на пазара.
Така че, вие сте решили да смените старите интериорни врати в апартамента си с нови, модерни, най-добрите до момента (по отношение на цена / качество) интериорни врати! Разбира се, веднага възниква въпросът: къде да си купя врата, за да го правят по-евтино, по-бързо и по-добре.
image
Можете да отворите различни рекламни материали и се определя при избора на магазина. И тук сте търговец на дребно, който показва огромно разнообразие от различни модели интериорни врати, цветове и производители. Обикновено в тези магазини, непосредствено знаете къде да търсите: Вие залагате - толкова много видове и цветове, които ви разбират: изберете вратата няма да е лесно.

Следователно, първата стъпка трябва да са запознати с класификацията на интериорни врати и да определи кои са същите интериорни врати. Решихме да ни каже какви са интериорни врати в тяхната класификация.

Борман Комерс казва - Интериорните врати са различни: дърво, mezonitovye, фурнир и ламинат. Всички тези врати са разделени в гладки и рамка (издълбани), глухи и остъклени и плъзгащи се врати, леки и тежки. Предимства на интериорни врати се определят от тяхната дълготрайност, звукоизолация, устойчивост на светлина, химически, механични и време на експозиция.

Цветова схема, освен външния вид е от голямо значение. Важно е, че цветът на героя жалба на собственика, дойде на мебели и интериорна декорация. Недостатъци на интериорни врати се появяват в хода на тяхната дейност. Например, ламперия, дървени врати страхуват влажност и панели имат тенденция да се разширяват и свиват в зависимост от концентрат влага в стаята и промените на сезоните. В допълнение, бои и лакове, които са обхванати от дървени врати, в крайна сметка се превърне бледа, мръсна, жълто, т.н.

Една от съществените разлики на интериора дървена врата е боядисан сянка, защото дори когато компютърът избор, оцветители и отклонения от старите цветове. Например, вие решите да си купите днес в една врата и 2 седмици по-късно още един, един и същ, само в друга стая. Всеки магазин, когато купувате, така, с дървени врати, не може да гарантира точно същия нюанс на тези врати.

Има решение според Борман Комерс: Купете си дървени врати или да си купите апартамент с готови и монтирани интериорни врати в даден момент, което, разбира се, ще ви билета доста пари, но всички врати ще бъде един и същ цвят.

Но дори и в този случай, цвета на двете врати могат да бъдат различни. Причината е различна плътност, използван в производството на дървен материал, неговата възраст, наличие на възела. Например, един млад бор ще бъде малко по-лек от нюанс, същия нюанс на бор-големи.

Дърво интериорни врати в различни обхвата на печалбата и атрактивен декор и фасади.

Mezonitovye интериорните врати са много по-евтино от дърво, те са направени за боядисване, и следователно грундира със специален разтвор на нанасяне на боята, лежеше по-плавно и с по-добро качество върху платно.

Тяхната особеност е, че окончателното им вид - дори цвят, като интериорни врати могат да бъдат боядисани във всякакъв цвят, но за да копирате изображението на дърво е почти невъзможно. Най-често те са боядисани в бяло, бежово или сини нюанси. Тези врати са изработени от MDF фасади, вътрешна дървена рамка челно (за допълнителна плътност и устойчивост на вода) и пълнител картон, залепени тип "пчелна пита". Кутии и рамки са изработени от дърво, както и дървени врати.

Най-често mezonitovye интериорни врати, намерени в офиси, класни стаи, офиси. Те са по-лесни дървени врати, и в същото време, по-трайни.

фурнировани интериорни врати. Фурнир синтетични или изкуствени и естествени. Фурнир служи листо декор и кожи върти и се съединяват продукти рамка.

Интериорни врати, фурнировани изкуствен фурнир, евтини дървени врати. Материал на рамката може да бъде всичко: от картон, за да пластмаса. Най-често бор. Изкуствен фурнир, това покритие се извършва под формата на дърво структура, тонирани всеки цвят и изглежда много привлекателна в ущърб крехкостта на фурнир, излагане на външни влияния (драскотини, слънчева светлина, грубо).

Интериорни врати, фурнировани с естествен дървен фурнир - най-скъпите при Борман Комерс. Този тип интериорни врати може да се направи от дървесина с дървен фурнир с дебелина от 1-2 mm от дърво: бор, бук, орех, махагон, и по-ценни видове.

И накрая, нека ви отведе до ламинат интериорни врати. Ламинирани интериорни врати са изработени от дървена рамка, са вътре в картонена пълнител, който прилича на пчелна пита, и покрити MDF, които са по-плътни от гипсофазер, и следователно по-трайни.

Ние дойдохме с отговорността за качество, цена, издръжливост и практичност. Ние не използваме изкуствени и естествени крехка фурнир, не боядисват фасадите на нашите продукти.

Ламинирани интериорни врати са различни от всички други интериорни врати,  но са най-евтините врати, които предлага Борман Комерс, използващи дърво декорирани филм. Фолио, използвани от различни доставчици, те се различават по отношение на качеството, е филм на хартиен носител филм е импрегнирана с меламин, е фибростъкло лента.

Фибростъкло лента е много скъпо, ако се използва в производството на ламинирани врати, тези врати ще бъдат скъпи, така че повечето производители използват във филма на хартия. Тези врати се страхуват от влага, химически и светлинни ефекти.

Ние използваме лента, която е импрегнирана с меламин. Тя не е страх на влажност, не избледняват с време или на слънце, и се не променя нейната структура дори и при работа с мощни соли и алкохол, за да си купите на ламиниран вратата фолио меламин може абсолютно не се притеснявате, че детето ви razrisuy я, и тя ще загуби нейната реализация. Така вратите, които са покрити с ламинирано фолио, ще ви служат дълго време и няма да имат нужда от скъпа поддръжка на крилата и касите им, ще изглежда привлекателен дом за декор и хармонично с интериора.

Припомняме ви, че вътрешните врати - това е финалния щрих към интериора на дома ви, те са уютни и комфортни, и те ще ви служат тихо и вярно, опазване и защита!



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratisofia
Категория: Бизнес
Прочетен: 97190
Постинги: 32
Коментари: 4
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031