Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2012 20:31 - Стоманена врата - как да изберем заключване
Автор: interiornivratisofia Категория: Бизнес   
Прочетен: 2789 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 27.12.2012 08:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Как да изберете заключване на стоманена врата?

Много от нас никога не са мислили за това, което е вътре в замъка, монтирани на нашите стоманени врати. Не са много осъзнават разликата между ключалката на вратата и др. В този случай, това е нашият избор на замъка е силно зависима се поддава на метална врата на апартамент от хакерски опити.

Апартамент крадци в дома, като правило, предпочитат да не проникват през листа стоманена врата (която обикновено е много устойчив на такъв достъп), и заключване на вратата - това е много по-лесно и не създава излишен шум. За подобряване на защитните свойства на входната врата, професионалисти препоръчваме да инсталирате най-малко две ключалки (различни системи за защита и производители). С тези действия, може значително да усложни задачата на нападателя, а може би и да го направят невъзможен. За да се защити срещу общия сух метод - пробийте заключване - има достатъчно налични средства за защита - броня, изработена от специална легирана стомана, която не позволи на някой хакер да пробиете платно на метална врата. За още по-голямо доверие в стабилността на брави, следва да бъдат снабдени с групи със специални Болт - нечестивците.

Отиди някои основни детайли на конструкцията, автоматично заключване на вратите: жилища, болтове и таен механизъм.

1. Жилище
Заключете тялото на метални врати трябва да бъдат изработени от стоманена ламарина с дебелина не по-малко от една година и половина мм - това трябва винаги да помним.
Също така, браво планшайба, който служи за насочване на болт и определяне на ключалката на вратата ви. Тази каишка може да бъде по-тънък 2,5 мм и се заваряват към тялото.

2. Болт
Стойността на заключване на вашия заминаване Долен език трябва да съответства на процент от 30-40 мм (това е много важно за защитата на "избута"). Във всички болт "марка" заключва задължително направен изцяло от стомана, или с използването на силно metallosplavov. В действителност, много експерти препоръчват затваряне на метални врати, които не са по цялата дължина на болта, но само половината или две трети (с до четири скорости - близо три) - тя може да помогне на т. нар. "изстискване".
Сечение на замъка трябва да бъде между 350-500 квадратни милиметра.

3. Механизъм за сигурност
Но всички предишни възли и част от механизъм за заключване на вратата, не е толкова важно, като централен елемент и същност - таен механизъм. В Русия най-вече широко се заключва два вида: двойно bitted и цилиндър. В допълнение на тази класификация, има разделяне на цялата врата се заключва в четири класа крадец: колкото по-висок клас на якост, толкова по-трудно е за злонамерени хакерски.

а. Цилиндър тайните механизми
Този тип механизъм има подтипове: Finger Тип диск и плоча. Дефиниране на този подтип е много лесно да въведете ключове, които са включени в ключалката.

- Механизъм щифт барабан на елементи тайна код под формата на щифтове - цилиндрични части. Glow механизми за защита на личните данни са една, две, три и четири реда. В многопластови механизми на тайна чипове обикновено са по-големи, отколкото в ред.
- Механизмите на планката елементи на кода под формата на плочи с много сложна конфигурация.
- Ролята на чипове диск механизъм извършване на специални дискове с код слот. Този подтип е най-надеждните механизми за тайна и vzlomoustoychiv.

б. Тайните машинки
Познахте ролята чипове лост брави изпълняват така наречените лостове, с които болта се движи от ключово значение. Клавиши в тези видове ключалки са по-големи и могат да бъдат или еднопосочен или двупосочен (най-често срещаният тип). Във връзка с работата на тези ключалки се влияе значително от технологията на производство и дизайн на пружините (предпочитан тип на пролетта - цилиндрични). Ние трябва да помним, че според статистиката този тип заключване, все пак, и е най-често в нашата страна - това е и най-лесният за отваряне на специални съоръжения, които използват апартамент крадци. Затова, ако напусне апартамента за дълго време - това е най-добре да се заключва входната врата в същото време на двете ключалки.

По тип на инсталацията ключалки са разделени в секретни и режийни (има завеса, но след това те да говорим за това няма смисъл.) Идеален за стоманени врати, разбира се, всеки си мисли, брави, но това е само поради естетически и оперативни съображения - в действителност, и двата вида ключалки са еднакво устойчиви на хакерски опити.



Гласувай:
1



1. apostapostoloff - Какъв е този език бе,
30.12.2012 04:06
аланкоолу? Ти джагал ли си, мангал ли си, къв си?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratisofia
Категория: Бизнес
Прочетен: 98088
Постинги: 32
Коментари: 4
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930